

Matsu El Picaro to czerwone, wytrawne wino z hiszpańskiego regionu Toro.
Wino będzie idealnie uzupełniać dania mięsne z wieprzowiny, wołowiny i drobiu oraz makarony z mięsnym sosem. Bardzo dobrze pasuje również do potraw z grilla.
Matsu El Picaro to czerwone, wytrawne wino z hiszpańskiego regionu Toro. Wino powstało w sposób naturalny ze zbieranych ręcznie winogron szczepu Tinta de Toro. Charakteryzuje się purpurową, głęboką barwą, świadczącą o jego świeżości. Aromat jest owocowy, z nutą lukrecji, złożony, przyjemnie świeży. W smaku intensywne, wyraźne i jednocześnie łagodne, z lekką nutą słodyczy.
Matsu El Picaro będzie idealnie uzupełniać dania mięsne z wieprzowiny, wołowiny i drobiu oraz makarony z mięsnym sosem. Bardzo dobrze pasuje również do potraw z grilla.
Opis